Skip to content

Bliv gast i Asien
på Nordbådene

Nedenfor kan du se, hvor vi forventer at sejle de enkelte måneder. Sejlplanen er vejledende og der kan forekomme ændringer, da det i sidste ende er vind, vejr og vedligehold som bestemmer sejlplanen. Som udgangspunkt ligger vi sejlruten så vi besøger 3-5 steder om måneden. Vi passer antallet af dage ind med, hvor meget der er at opleve de steder vi besøger.

Du kan komme med ombord mellem 1-6 måneder, og det er derfor muligt at vælge flere måneder, når du ansøger. Vi anbefaler, at man er med ombord i minimum 2 måneder og gerne længere. Det tager lige lidt tid at lære både fællesskabet ombord og båden at kende. På- og afmønstring er altid omkring d. 1. i måneden. Endeligt påmønstringssted vil blive oplyst ca. 2-3 måneder før påmønstring. 

På Nordbådene tilbydes der dykning og vi har fast en dykkerinstruktør ombord.

Juli 2023

Raja Ampat, Indonesien

Fra hovedbyen Sorong sejler vi til Batanta, hvor der vil være mulighed for harpunering, snorkleture, samle kokosnødder på stranden, lære at stå på et board bag gummibåden eller et slag beachvolley. Fra Batanta sejler vi til Arborek og Beser bay, hvor der er god mulighed for at se manta rays og masser af farverige fiskestimer. Arborek er en bountyø, med et lille lokalsamfund og et center for koralgenopbygning, som vi skal besøge. Måneden afsluttes ved det øde Yangello, hvor vi skal dykke, harpunere og opleve lyse alger i solopgangen.

LEDIGE PLADSER

August 2023

RAJA AMPAT OG AMBON, INDONESIEN

Vi starter August med at sejle til Wayag, hvor der vil være fokus på at udforske livet under overfladen, hygge på stranden og tage en hike til områdets udsigtspunkt. Vi sejler videre til den lille rolige ø Fam inden kursen sættes mod Misool i det sydlige Raja Ampat. I Misool skal vi bindes op mellem klipperne ved Balbulol og besøge en Jellyfish lake, hvor vi skal svømme mellem de ufarlige vandmand og springe fra klipper. Vi afslutter måneden i Ambon, som er kåret til Unesco musikby, hvilket man tydeligt oplever.  

FÅ LEDIGE PLADSER

September 2023

AMBON, WAKATOBI OG KOMODO, Indonesien

I  september starter vi i Ambon, som er Unesco kåret som musikby, som tydeligt mærkes med livemusik på alle restauranter. Fra Ambon sættes kursen mod Wakatobi, hvor vi skal udforske livet under overfladen, besøge en lille Seagypsy landsby og med de lokale ud at harpunere. Måneden afsluttes i Labuan Bajo, som er hovedbyen ved Komodo. Komodo er kendt for sit vilde dyreliv under overfladen og de sjældne Komodovaraner. 

1 LEDIG PLADS

Oktober 2023

KOMODO, SUMBAWA, GILI, LOMBOK OG BALI

I oktober starter vi ved Komodo området, hvor vi skal dykke, lave bål og på hike. Fra Komodo sejler vi til Sumbawa for at kigge efter hvalhajer. Efter Sumbawa sejler vi til Gili-øerne, hvor vi skal dykke, snorkle og hygge inden vi sejler til Lombok. På Lombok er der mulighed for en flerdages hike til toppen af Mount Rinjani, Surfing ved Kuta eller scootertur til flotte vandfald. Måneden slutter vi på Bali.

INGEN LEDIGE PLADSER

November 2023

BALI, NUSA PENIDA, BORNEO OG BELITUNG

I November starter vi på Bali, hvor vi skal opleve øen og skal et smut til Nusa Penida for at dykke med manta rays og forhåbentligvis klumpisk. Fra Bali sættes kursen mod Borneo for at se Orangutanger, hvor vi skal på 3-dages flodbådscruise.
Derefter skal vi videre til Belitung, hvor vi afslutter måneden. Belitung er kendt for sine vilde stenformationer og flotte strande.

INGEN LEDIGE PLADSER

December 2023

ANAMBAS

I december skal vi besøge det uberørte ø-rige Anambas. Anambas er kendt for sit vilde liv under overfladen, ubeboede øer og hvide strande. Vi skal dykke, snorkle, harpunere og lave bål på strande. Området består af hyggelige små landsbyer, der har massere af charme og gæstfrihed.

3 LEDIGE PLADSER

Januar 2024

INDONESIEN

Sejlplanen er på vej

LEDIGE PLADSER

Februar 2024

SYDØSTASIEN

Sejlplanen er på vej

LEDIGE PLADSER

Forår 2024

SYDØSTASIEN

Sejlplanen kommer til efteråret

LEDIGE PLADSER