Skip to content

Duelighedsbevis

Hos os har du mulighed for, at tage duelighedsbevis imens du er med ombord som gast på vores båd. Det giver dig en unik mulighed for at tilegne dig nye færdigheder – både teoretisk og praktisk i forhold til sejlads.

Duelighedsbeviset består af 2 dele – en teoretisk del og en praktisk del. Med et duelighedbevis lærer du at manøvre et fritidsfartøj på op til 15 meter på sikker vis. Du vil lære om sikkerhed til søs, navigation, søvejsregler og havmiljø.

Tager du duelighedsbevis ombord, vil du udover den sejlads vi har mellem forskellige destinationer sejle afsted på 1-3 dagssejladser med vores duelighedsansvarlige og de andre, som tager duelighedsbevis. Her vil i øve de forskellige ting, som skal bruges til den praktiske prøve. I skal blandt andet lave mand over bord, øve at sejle ved forskellige vindretninger og øve navigation til søs.

Til den teoretiske del af duelighedsbeviset får du adgang til online materiale, samtidig med at vi ombord har duelighedsbøger, øvelsesbøger og kursusmateriale. Det teoretiske stof er opdelt i 8 lektioner efterfulgt af en quiz til hver lektion. Du vil sammen med den duelighedsansvarlige på båden gennemgå hver lektion samt de tilhørende quiz og øvelser.

Duelighedsbevis


3000 kr. eksl. prøvegebyrer

Tag dit duelighedsbevis ombord hos os i eksotiske omgivelser, når du er gast i Fransk Polynesien eller i Asien.
Få det fulde udbytte af dit kursus, ved at bo på en båd samtidig med at du tager det.

Vi tager det i det tempo, som du har brug, så du føler du får mest muligt ud af det. Det vil foregå i et trygt og afslappet setup, hvor det vi gennemgår er lige rundt om os.

Nedenfor kan du se præcis hvad hver del af duelighedsbeviset indeholder.