Skip to content

Bliv gast i
Fransk Polynesien
på Sydbådene

Nedenfor kan du se, hvor vi forventer at sejle de enkelte måneder. Sejlplanen er vejledende og der kan forekomme ændringer, da det i sidste ende er vind, vejr og vedligehold som bestemmer sejlplanen. Som udgangspunkt ligger vi sejlruten så vi besøger 2-4 steder om måneden. Vi passer antallet af dage ind med, hvor meget der er at opleve de steder vi besøger.

Du kan komme med ombord som gast i Fransk Polynesien mellem 1-6 måneder, og det er derfor muligt at vælge flere måneder, når du ansøger. Vi anbefaler, at man er med ombord som gast på båden i minimum 2 måneder og gerne længere. Det tager lige lidt tid at lære både fællesskabet ombord og båden at kende. På- og afmønstring som gast i Fransk Polynesien er altid omkring d. 1. i måneden. Endeligt påmønstringssted vil blive oplyst ca. 2-3 måneder før påmønstring. 

På sydbådene tilbydes der dykning og der er en dykkerinstruktør ombord.

December 2023

MARQUESASØERNE

I december er vi tilbage ved Marquesasøerne, hvor vi skal besøge 3-4 forskellige øer i området. De mange vulkanøer giver mulighed for vilde hikes til flotte udsigtspunkter. Derudover er Marquesasøerne kendt for deres unikke kultur, hvor specielt Tiki’erne har stor betydning for lokalbefolkningen.

INGEN LEDIGE PLADSER
Drømmer du om et eventyr henover vinteren, så tjek Højskoleøen ud.

Januar 2024

MARQUESASØERNE

I januar er vi ved Marquesasøerne, hvor vi skal besøge 3-4 forskellige øer i området. De mange vulkanøer giver mulighed for vilde hikes til flotte udsigtspunkter. Når vi ikke er på land skal livet under overfladen udforskes. Derudover er Marquesasøerne kendt for deres unikke kultur, hvor specielt Tiki’erne har stor betydning for lokalbefolkningen.

INGEN LEDIGE PLADSER
Drømmer du om et eventyr henover vinteren, så tjek Højskoleøen ud.

Februar 2024

MARQUESASØERNE

I februar er vi ved Marquesasøerne, hvor vi skal besøge 3-4 forskellige øer i området. De mange vulkanøer giver mulighed for vilde hikes til flotte udsigtspunkter. Når vi ikke er på land skal livet under overfladen udforskes. Derudover er Marquesasøerne kendt for deres unikke kultur, hvor specielt Tiki’erne har stor betydning for lokalbefolkningen.

INGEN LEDIGE PLADSER
Drømmer du om et eventyr til foråret, så tjek Højskoleøen ud.

MARTS 2024

TUAMOTU ATOLLERNE

I marts sejler vi fra Marquesasøerne til Tuamotu atollerne. Her skal vi opleve Tuamotu atollerne, som er kendt for de mange øer omgivet af turkisblå laguner. Området er kendt for det vilde liv under vandet, hvor du vil møde hajer, skildpadder og rokker. Vi skal dykke, på vandreture og nyde de smukke øde strande. 

INGEN LEDIGE PLADSER

APRIL 2024

TUAMOTU ATOLLERNE

I April sejler vi ved Tuamotu atollerne, hvor vi skal besøge forskellige øer. Her skal vi opleve turkisblå laguner, frodige klippetoppe og hvide sandstrande. Området er kendt for det vilde liv under vandet, som vi skal udforske på daglig basis. Vi skal dyrke fællesskabet på ture og på båden.

INGEN LEDIGE PLADSER

MAJ 2024

TUAMOTU ATOLLERNE

Sejlplanen er på vej.

1 LEDIG PLADS (min. 3 måneder)

Juni 2024

TUAMOTU ATOLLERNE OG SELSKABSØERNE

Sejlplanen er på vej.

ALLE PLADSER RESERVERET

JULI 2024

SELSKABSØERNE

Sejlplan er på vej.

LEDIGE PLADSER

AUGUST 2024

SELSKABSØERNE

Sejlplan er på vej.

LEDIGE PLADSER

September 2024

SELSKABSØERNE OG TUAMOTU ATOLLERNE

I september skal vi opleve Tuamotu atollerne, som er kendt for de mange øer omgivet af turkisblå laguner. Området er kendt for det vilde liv under vandet, hvor du vil møde hajer, skildpadder og rokker. Vi skal dykke, på vandreture og nyde de smukke øde strande. 

LEDIGE PLADSER

Oktober 2024

TUAMOTU ATOLLERNE

I oktober fortsætter vi vores færd rundt ved Tuamotu atollerne. Tuamotu atollernes vilde liv under vand skal udforskes både gennem dykning, snorkling og andet vandsport. Vi skal på land, for at bevæge os rundt på de smukke øer vi besøger og smage de lokale specialiteter. 

LEDIGE PLADSER

November 2024

TUAMOTU ATOLLERNE OG ‘NUKU HIVA MARQUESAS ØERNE

I november skal vi nyde det sidste af Tuamotu atollerne inden vi tager en lidt længere sejlads mod Marquesasøerne, så vi kommer i læ af den kommende orkansæson. Ved Marquesasøerne skal den unikke kultur og den vilde natur udforskes. 

LEDIGE PLADSER