Skip to content

Bliv gast i Asien

Nedenfor kan du se, hvor vi forventer at sejle de enkelte måneder. Sejlplanen er vejledende og der kan forekomme ændringer, da det i sidste ende er vind, vejr og vedligehold som bestemmer sejlplanen. Som udgangspunkt ligger vi sejlruten så vi besøger 3-5 steder om måneden. Vi passer antallet af dage ind med, hvor meget der er at opleve de steder vi besøger.

Du kan komme med ombord som gast i Asien mellem 1-6 måneder, og det er derfor muligt at vælge flere måneder, når du ansøger. Vi anbefaler, at man er med ombord som gast på båden i minimum 2 måneder og gerne længere. Det tager lige lidt tid at lære både fællesskabet ombord og båden at kende. På- og afmønstring som gast i Asien er altid omkring d. 1. i måneden. Endeligt påmønstringssted vil blive oplyst ca. 2-3 måneder før påmønstring. 

På Nordbådene tilbydes der, som udgangspunkt dykning alle måneder og der er en dykkerinstruktør ombord.

JULI 2024

CENTRAL INDONESIEN – BORNEO, BALI OG GILIØERNE

I juli skal vi bevæge os fra vestindonesien mod centralindonesien. Her gør vi stop ved Borneo, for at se orangutanger. Herefter sætter vi kurs mod Bali og de mange smukke rismarker, vandfald og templer. Tillader vind og vejr, så planlægger vi at gøre stop ved Tulamben, som giver mulighed for vragdyk. Måneden afslutter vi på Gili-øerne, som er kendt for god stemning og dykning.

LEDIGE PLADSER
Mulighed for 1-måneds plads

AUGUST 2024

CENTRAL INDONESIEN – GILIØERNE, SUMBAWA OG KOMODO

I august starter vi omkring gili-øerne, som er et rent dykkerparadis. Herfra sætter vi kursen mod Lombok, hvor vi skal opleve smukke vandfald, vulkanen Mt. Rinjani og muligvis prøve kræfter med lidt bølgesurfing. I slutningen af måneden sætter vi kursen mod Flores, hvor vi på vejen gør stop ved Sumbawa i håbet om at spotte hvalhajer. Ved Flores skal vi besøge Labuan Bajo. Herfra kan man opleve Komodo nationalpark samt et traditionelt folk.

LEDIGE PLADSER
Mulighed for 1-måneds plads

SEPTEMBER 2024

CENTRAL INDONESIEN – KOMODO, SULAWESI OG BANDA ØERNE

I september måned skal vi sejle omkring Flores og Komodo nationalpark inden vi sætter kursen mod Syd Sulawesi. Ved sulawesi skal vi nyde livet under overfladen og udforske det venlige lokalsamfund. Her findes landsbyer bygget på havet, som gerne inviterer indenfor. I sidste halvdel af måneden sætter vi kursen mod Banda øerne med en sejlads på et par dage. Banda øerne er kendt for handel med krydderier under den hollandske kolonisering, hvilket stedet viser tydelige spor af.


LEDIGE PLADSER
Mulighed for 1-måneds plads

OKTOBER 2024

CENTRAL OG ØST INDONESIEN – BANDA ØERNE OG RAJA AMPAT

I oktober er planen at starte måneden i Unesco kåret Ambon, som er kendt for sin musikalitet. Derfra sætte vi kurs mod Banda Neira, som er en overset tropisk perle med en spændende historie. Vi fortsætter til Misool, som er den sydligste del af det kendte Raja Ampat. Misool byder på vilde klippeøer, spændende koralrev og en Jellyfish lake. Måneden afslutter vi i Raja Ampats hovedby, Sorong.

INGEN LEDIGE PLADSER

NOVEMBER 2024

ØST INDONESIEN – RAJA AMPAT

Vi skal udforske Raja Ampat både over og under overfalden. Området er det sted i verden, som har den største biodiversitet under overfladen. Det gør området til et af verdens bedste steder til dykning og Snorkling, hvor man kan møde både skildpadder, manta Rays hajer og mm.
Vi skal hike til udsigtspunkter i smukke Wayag, lave bål på stranden og nyde en øl i solnedgangen.

KUN LEDIG PLADS VED PÅMØNSTRING I JULI, AUGUST ELLER SEPTEMBER

DECEMBER 2024

INDONESIEN TIL FILIPPINERNE

I december måned siger vi på gensyn til Indonesien når vi tager på en længere sejltur til Filippinerne. Her skal vi udforske det multikulturelle land, der byder på uforglemmelige øjeblikke både over og under vand. Vi skal i denne måned kaste os ud i at lære, at surfe når vi besøger surferparadiset Siargao. På den næste sejlads holder vi et lille stop ved Sohoton Cave der er en beskyttet nationalpark, der byder på majestætiske omgivelser og adrenalinfyldte oplevelser. Derefter sejler vi videre mod Socorro der er omringet af krystalklart vand, der lægger op til mange timer under havetsoverflade

FÅ LEDIGE PLADSER

JANUAR 2025

FILIPPINERNE

I Januar starter vi måneden i Surigao City inden vi udforsker den centrale del af Filippinerne. Vores første stop på måneden er ved Siquijor hvor vi skal udforske vandfald, den mangfoldige natur og besøge de hvide sandstrande. Vi bevæger os videre sydpå hvor vi holder stop ved Bohol, hvor vi forhåbenligt skal opleve den majestætisk hvalhaj helt tæt på. Måneden afsluttes ved Malapasqua, som er kendt for Thresher hajerne og lokale søndagsmarkeder.

LEDIGE PLADSER

FEBRUAR 2025

FILIPPINERNE

I februar måned sejler vi først ved Malapasqua og de omkringliggende øer hvor vi forhåbenligt får helt unikke øjeblikke med Thresher hajerne, som området er kendt for. Vi sejler videre mod den vestlige del af Filippinerne hvor vi besøger øerne Romblon og Boracay. Vi skal nyde øernes kridhvide sandstrande, imens dagene bliver brugt på snorkeling og dykning i diverse bugter, hvor vi kommer helt tæt på biodiversiteten under vand i Filippinerne. Her skal vi virkelig nyde sejlerlivet når vi smider anker i helt fredfyldte og turistfrie bugter. Vi sejler til sidst på måneden mod Coron City.

LEDIGE PLADSER

MARTS 2025

FILIPPINERNE

I marts starter vi måneden ved Coron City hvor vi skal udforske de små lokale landsbyer, dykke ved vrag fra anden verdenskrig og lære mere om Filippinernes interessant historie. Vi sejler videre mod Busuanga som er kendt for storslåede vandreture i bjergene og majestætiske klippeformationer der tårner over det krystalklare vand. Vi skal udforske små øer hen ad vejen, imens vi nyder timevis af dykning og snorkeling samt paddleboard ture ved solnedgang. Vi afslutter måneden ved Coron City.

LEDIGE PLADSER

APRIL 2025

FILIPPINERNE

Vi skal i april besøge Palawan. Her skal vi udforske øen på scootere, hvor vi kører igennem det frodige landskab, hvor vi skal bade i vandfald og udfordre os selv når vi laver klippeudspring. Palawan er kendt for deres massevis af grotter som vi skal udforske på paddleboards. Vi skal besøge små lokalsamfund og lære om deres interessante historie. Vi kommer helt tæt på historien når vi dykker ved krigsskibe på havets bund.

LEDIGE PLADSER