Skip to content

Dykning

De steder vi sejler med mulighed for dykning, finder vi vores dykkerudstyr frem og udforsker livet under overfladen. På både Nordbådene og Sydbådene har vi en dykkerinstruktør, som en del af den faste besætning. Det giver mulighed for, at du kan tage dykkercertifikat ombord, både som ny dykker og hvis du vil opgradere dit eksisterende dykkercertifikat til næste niveau.

Vi har dykkerudstyr til 8-12 personer på både Nord- og sydbådene, hvor vi også har en dykkerkompressor til at fylde dykkerflasker. Dykning er inklusiv i gasteprisen, hvilket betyder du ikke betaler ekstra for fundives. Både vores dykkerinstruktør og nogen af skipperne kan lede fundives. Da dykning er inklusiv i gasteprisen, skal du hjælpe til med at fylde dykkerflasker, rigge udstyr op og vedligeholde det sammen med vores dykkerinstruktør.


Dykkercertifikater

Drømmer du om at tage del i den verden, som findes under havets overflade, så har du ombord mulighed for at tage et dykkercertifikat.

Har du allerede dykkercertifikat, skal du have et Refresher inkl. intro til dyk på bådene kursus. Det koster 1500 kr og tager ca. en halv dag. Det foregår sammen med vores dykkerinstruktør, hvor i gennemgår udstyr, de øvelser du har brug for og tager på et dyk. At dykke fra bådene er anderledes end at dykke med et dykkercenter. Du er i meget højere grad selv med til at klargøre til dyk, pakke gummibåden og rydde op efter dykket. Samtidig dykker vi også ofte på nye spots, hvilket gør, at vores dykkerinstruktør har brug for at kende dig som dykker. Refresher kurset handler mest af alt om sikkerhed og tryghed for dig som dykker og for vores dykkerinstruktør. Vælger du efterfølgende at opgradere dit eksisterende dykkercertifikat, får du Refresher til halv pris.