Skip to content

Aktiviteter

Hvad vi laver i hverdagen er ofte et svært spørgsmål for os at svare på, idet alle dage er forskellige samt fuld af nye tiltag og ideer.
Men nedenfor kan du læse et udpluk af de aktiviter, som vi bruger tid på i hverdagen. Vi har udstyr ombord til forskellige aktiviteter, men meget tid går også med de kreative påfund, som opstår i fællesskabet ombord. Dagene flyver normalt afsted og der er aldrig to dage der ligner hinanden, når du er gast på vores båd. Vi har en hverdag og en rutine, som er det faste i en rejseform, hvor planerne hurtigt kan ændre sig. Båden danner rammen for vores hverdag og fællesskab, så det betyder meget for os, at alle føler sig hjemme. Vi har en forventning om, at alle hjælper til med de daglige gøremål, som er alt fra madlavning til reparationer. Gøres disse ting i fællesskab bliver det hyggeligt og sjovt, og er medvirkende til, at der opstår en masse små traditioner iblandt os.

Ture på land

Mange dage går med at udforske nye kulturer og spændende steder på land. Vi arrangerer i fællesskab ture til de ting vi ønsker at opleve, om det er et vandfald, en landsby eller noget tredje.

Fiskeri og Harpunering

Vi har fiskestænger ombord, både til brug når vi sejler og når vi ligger stille. Vi har også udstyr til harpunering, som godt kan kræve lidt øvelse. Hvem vil ikke gerne fange en stor tun?

Scurfing

Bag vores gummibåde har vi muligheden for at trække surfboard, hvor man kan lære at lave tricks. Alle vil lære at sejle gummibåden, da det både er sjovt og nødvendigt i hverdagen.

Kajak og SUP

Ombord på bådene har vi SUP-boards og kajakker, som frit kan benyttes. Det giver god mulighed for i mindre grupper at tage på kortere ture, hvor nærområdet kan udforskes.

Bål- og strandhygge

Vi besøger mange ankerbugter med flotte strande, som indbyder til fællessang om et bål, en volleymatch eller en temadag med dyste mellem bådene. Disse dage er altid med til at styrke fællesskabet.

Dykning

Ombord har vi dykkerudstyr og instruktør, som gør det muligt at udforske livet under overfladen. Livet under vand er sin helt egen fantastiske verden. Du kan læse mere om dykning her.

Beach clean-up

En gang i måneden bestræber vi os på, at lave en beach clean-up i det område vi besøger. Nogen steder er det sammen med de lokale, mens det andre steder bare er os selv.

Hygge på båden

Vi bruger massere af hyggelige stunder på at udfordre hinanden i brætspil, læse både faglitteratur og skønlitteratur samt kreere smykker, tegninger og andre kreative ting .

Kulturmøder

En stor del af at rejse på denne måde er at møde nye kulturer. Vi bliver ofte inviteret indenfor i lokalsamfundet, hvor vi både har været til bryllup, gudstjeneste og set produktion af lokale varer.