Skip to content

Bliv gast i
Fransk Polynesien
på Sydbådene

Nedenfor kan du se, hvor vi forventer at sejle de enkelte måneder. Sejlplanen er vejledende og der kan forekomme ændringer, da det i sidste ende er vind, vejr og vedligehold som bestemmer sejlplanen. Som udgangspunkt ligger vi sejlruten så vi besøger 2-4 steder om måneden. Vi passer antallet af dage ind med, hvor meget der er at opleve de steder vi besøger.

Du kan komme med ombord som gast i Fransk Polynesien mellem 1-6 måneder, og det er derfor muligt at vælge flere måneder, når du ansøger. Vi anbefaler, at man er med ombord som gast på båden i minimum 2 måneder og gerne længere. Det tager lige lidt tid at lære både fællesskabet ombord og båden at kende. På- og afmønstring som gast i Fransk Polynesien er altid omkring d. 1. i måneden. Endeligt påmønstringssted vil blive oplyst ca. 2-3 måneder før påmønstring. 

På sydbådene tilbydes der dykning og der er en dykkerinstruktør ombord.

JULI 2024

TUAMOTU ATOLLERNE & SELSKABSØERNE

I juli skal vi opleve Tuamotu atollerne, som er kendt for de mange øer omgivet af turkisblå laguner. Området er kendt for det vilde liv under vandet, hvor du kan møde hajer, skildpadder og rokker. Vi skal dykke, på vandreture og nyde de smukke øde strande. Vi skal besøge selskabsøerne som giver alt fra kystalklart vand til regnskov. (vejledende sejlplan)

INGEN LEDIGE PLADSER

LEDIGE PLADSER PÅ NORDBÅDENE

AUGUST 2024

TUAMOTU ATOLLERNE OG SELSKABSØERNE

I august skal vi opleve Tuamotu atollerne, som er kendt for de mange øer omgivet af turkisblå laguner. Området er kendt for det vilde liv under vandet, hvor du kan møde hajer, skildpadder og rokker. Vi skal dykke, på vandreture og nyde de smukke øde strande. Vi skal besøge selskabsøerne som giver alt fra kystalklart vand til regnskov. (vejledende sejlplan)

1 LEDIG PLADS MED VALGFRI LÆNGDE
3 LEDIGE 1-MÅNEDERS PLADSER

LEDIGE PLADSER PÅ NORDBÅDENE

SEPTEMBER 2024

SELSKABSØERNE OG TUAMOTU ATOLLERNE

I september skal vi opleve Tuamotu atollerne, som er kendt for de mange øer omgivet af turkisblå laguner. Området er kendt for det vilde liv under vandet, hvor du kan møde hajer, skildpadder og rokker. Vi skal dykke, på vandreture og nyde de smukke øde strande. Vi skal besøge selskabsøerne som giver alt fra kystalklart vand til regnskov. (vejledende sejlplan)

1 LEDIG PLADS MED PÅMØNSTRING AUGUST

LEDIGE PLADSER PÅ NORDBÅDENE

OKTOBER 2024

TUAMOTU ATOLLERNE & MARQUESAS

I oktober skal vi nyde det sidste af Tuamotu atollerne inden vi tager en lidt længere sejlads mod Marquesasøerne, så vi kommer i læ af den kommende orkansæson. Ved Marquesasøerne skal den unikke kultur og den vilde natur udforskes.

1 LEDIG PLADS

NOVEMBER 2024

MARQUESAS ØERNE

I november er vi tilbage ved Marquesasøerne, hvor vi skal besøge 3-4 forskellige øer i området. De mange vulkanøer giver mulighed for vilde hikes til flotte udsigtspunkter. Derudover er Marquesasøerne kendt for deres unikke kultur, hvor specielt Tiki’erne har stor betydning for lokalbefolkningen.

2 LEDIGE PLADSER (VALGFRI LÆNGDE)

DECEMBER 2024

MARQUESASØERNE

I december er vi ved Marquesasøerne, hvor vi skal besøge 3-4 forskellige øer i området. De mange vulkanøer giver mulighed for vilde hikes til flotte udsigtspunkter. Når vi ikke er på land skal livet under overfladen udforskes. Derudover er Marquesasøerne kendt for deres unikke kultur, hvor specielt Tiki’erne har stor betydning for lokalbefolkningen.

LEDIGE PLADSER

JANUAR 2025

MARQUESASØERNE

I januar er vi ved Marquesasøerne, hvor vi skal besøge 3-4 forskellige øer i området. De mange vulkanøer giver mulighed for vilde hikes til flotte udsigtspunkter. Når vi ikke er på land skal livet under overfladen udforskes. Derudover er Marquesasøerne kendt for deres unikke kultur, hvor specielt Tiki’erne har stor betydning for lokalbefolkningen.

LEDIGE PLADSER

FEBRUAR 2025

MARQUESASØERNE

I februar er vi ved Marquesasøerne, hvor vi skal besøge 3-4 forskellige øer i området. De mange vulkanøer giver mulighed for vilde hikes til flotte udsigtspunkter. Når vi ikke er på land skal livet under overfladen udforskes. Derudover er Marquesasøerne kendt for deres unikke kultur, hvor specielt Tiki’erne har stor betydning for lokalbefolkningen.

LEDIGE PLADSER

MARTS 2025

MARQUESASØERNE

I marts er vi ved Marquesasøerne, hvor vi skal besøge 3-4 forskellige øer i området. De mange vulkanøer giver mulighed for vilde hikes til flotte udsigtspunkter. Når vi ikke er på land skal livet under overfladen udforskes. Derudover er Marquesasøerne kendt for deres unikke kultur, hvor specielt Tiki’erne har stor betydning for lokalbefolkningen. 

LEDIGE PLADSER

APRIL 2025

MARQUESASØERNE

I april er vi ved Marquesasøerne, hvor vi skal besøge 3-4 forskellige øer i området. De mange vulkanøer giver mulighed for vilde hikes til flotte udsigtspunkter. Når vi ikke er på land skal livet under overfladen udforskes. Derudover er Marquesasøerne kendt for deres unikke kultur, hvor specielt Tiki’erne har stor betydning for lokalbefolkningen.

LEDIGE PLADSER

MAJ 2025

SELSKABSØERNE

I maj skal vi besøge Selskabsøerne hvor vi skal besøge 3-4 forskellige øer i området. Når vi ikke er på land skal livet under overfladen udforskes. Derudover er Selskabsøerne kendt for deres unikke kultur og krystalklare vand.

INGEN LEDIGE PLADSER

JUNI 2025

SELSKABSØERNE

I juni fortsætter vi ved Selskabsøerne, som er kendt for de mange øer omgivet af turkisblå laguner. Området er kendt for det vilde liv under vandet, hvor du kan møde hajer, skildpadder og rokker. Vi skal dykke, på vandreture og nyde de smukke øde strande.

INGEN LEDIGE PLADSER