Skip to content
Home » Gastevideo: Camilla og Maria, Sydhavet

Gastevideo: Camilla og Maria, Sydhavet

Camilla og Maria, som er gaster på Sydhavet fortæller lidt om deres hverdag på Sydbådene. De er ved at skære en masse frugt, som skal spises sammen med pandekager. Frugten har de fået dagen før af nogen søde og meget gæstfri lokale, som de besøgte på Marquesasøerne. Dagen er startet med fælles snorkeltur for hele Sydhavet, hvor skipper William har harpuneret en fisk. Fisken skal med ind på stranden og grilles over bål, når aftenen byder på fællesspisning med de andre to sydbåde.

Camilla har været med ombord i næste 5 måneder og påmønstrede tilbage i Panama før jul. Hun har sejlet med Sydhavet i Panama ved de flotte San Blas øer, besøgt Galapagos og krydset Stillehavet. Hun fortæller lidt om deres nye hverdag som gast i Fransk Polynesien, hvor de lokale er super gæstfri, livet under overfalden er imponerende og der er rig mulighed for en masse forskellige aktiviteter.

Maria er lige påmønstret som gast i Fransk Polynesien, da sydbådene efter 25 dage til søs ankom til Nuku Hiva. Hun er allerede faldet godt til på båden og nyder hverdagens mange muligheder, heriblandt snorkelture, vandreture, wakeboarding og hygge med de andre. Hun fremhæver specielt det skønne fællesskab ombord, som er rummeligt og giver plads til at alle man kan være sig selv ombord.